2017 m. kovo 15 d., trečiadienis

Apžvalga: Dr. Hauschka lūpų dažai


      Vieni mėgsta akcentuoti akis, kiti skruostus, o treti - tarp jų ir aš - lūpas. Šį rožinį gražuolį buvau įsimetusi į lagaminą kelionės metu ir naudojau tiek dienos, tiek vakaro metu, nes norėjau būti "šiek tiek pasidažiusia turiste". O jeigu truputį rimčiau, tai produktai lūpoms man jau yra priklausomybė. Visada turiu savo mėgstamiausią lūpų blizgį ar dažus, mėgstamiausią spalvą taip pat.

      Lūpų produktams keliu kelis reikalavimus: puikus drėkinimas ir kad nesubėgtų į raukšleles. Neretai lūpų dažai nemenkai išsausina, o ypatingai, jeigu jie būna stipriai pigmentuoti. Tokiu atveju reikia nepamiršti pasitepti lūpas balzamu. Tačiau geriau būna, jeigu lūpdažis atlieka tiek dažų, tiek balzamo funkciją.

      Šį produktą pagriebiau visai netikėtai, kuomet Biotekoje buvo paskelbta akcija Dr. Hauschka produkcijai siekiant "atlaisvinti vietą" naujai kolekcijai, kurios prekių jau, beje, galima įsigyti. Naujoje kolekcijoje taip pat mačiau viliojančių sodrių spalvų lūpų dažų.

      Dr. Hauschka kosmetika išsiskiria aukšta kokybe bei...griežtu natūralumu. Iki šiol perku nepakeičiamą blakstienų tušą, vis norėtųsi išbandyti ne tik dekoratyvinę kosmetiką, bet ir veido priežiūrai skirtas priemones. Kaip tik mačiau, jog Eurovaistinė skelbia nuolaidas grožio prekėms, o šis vaistinių tinklas prekiauja ir Dr. Hauschka produktais. Keliaujam įsigyti? :)

      Grįžtant prie lūpų dažų apžvalgos, iš tiesų pasakysiu, kad jie mane tik dar kartą maloniai nustebino kokybe ir žinoma tuo, jog išpildė mano lūkesčius.

  • Neturiu jokios abejonės dėl produkto sudėties. Įsivaizduokite, kiek lūpų dažų mes suvalgome ir kaip svarbu yra, kad produktas turėtų kuo mažiau chemijos;
  • Puikiai drėkina. Lūpų dažai yra "drėgnesnės" konsistencijos. Jausmas išsilaiko tol, kol lūpdažis yra ant lūpų;
  • Pigmentuoti vidutiniškai. Ne per stipriai, bet ir ne per silpnai, todėl puikiai tinka tiek dienai, tiek vakarui. Jais puošiausi eidama į muziejų, o vakare - į vyninę; 
  • Gražiai dengiasi. Lūpos atrodo putlesnės, pilnesnės; 
  • Švelniai kvepia, tačiau nepasakysiu, kuo. Gėlėmis? 
  • Ilgai išlieka. Po valgio spalva šiek tiek išblunka, tačiau pigmentas vis tiek ilgai išsilaiko ir atrodo netgi dar natūraliau.
Mano verdiktas: jeigu ir rasite dar kur nors įsigyti praėjusios kolekcijos lūpų dažus - pirkite! Jeigu jau ne, manau, jog nauja kolekcija taip pat neturėtų nuvilti. Ar ką nors jau bandėte? :) 

Lūpų dažai ant lūpų


Laura

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą