2015 m. rugsėjo 30 d., trečiadienis

Zoya nagų lakas : ir profesionalus, ir sveikatai mažiau žalingas


      Kartą Zoya firmą jau esu minėjusi šiame straipsnyje. Jame galite rasti ir kur kas daugiau žinomų arba mažiau girdėtų vardų. Visai neseniai pati įsigijau buteliuką ryškios ir vasariškai gaivios spalvos. Ir visai nesvarbu, kad net nerudeniška. Šį ir kitokių spalvų buteliukus aptikau Akropolio salelėje priešais H&M, Vilniuje. Gaila, tačiau ten pasirinkimas iš tiesų labai mažas. Seniau kone šimtą ar net dar daugiau Zoya nagų lakų galima buvo įsigyti požeminėje perėjoje į PC Europą. Bet nesu tikra, ar toji nedidelė parduotuvėlė ten dar gyvuoja (pataisykite mane, jeigu žinote:)) Jeigu ne, tai tikrai neįtikėtiną asortimentą galima rasti čia. Jeigu neklystu, iš viso Zoya yra išleidusi apie 600 skirtingų spalvų ir atspalvių. 

      Zoya vardas priskiriamas prie profesionalų. Maža to, jų nagų lakai kuriami be itin kenksmingų medžiagų, įprastai randamų kitų gamintojų nagų lakuose : formaldehido, tolueno, dibutilftalato ir kamparo. Džiugina. 

      Šį kartą "dėviu" Caprice spalvą. Pati asmeniškai labai mėgstu stipriai pigmentuotus nagų lakus, ryškių spalvų, arba priešingai - visiškai pastelines, švelnias ir labai kremines spalvas. Blizgučiai ne man, labai retai kada įsigyju nagų laką su blizgučiais. Nebent Kalėdoms. Kiek esu peržiūrėjus video apie Zoya nagų lakus, tai ten yra absoliučiai visko: nuo neono iki blizgučių, nuo juodžiausių iki pačių šviesiausių spalvų. Jūs net neįsivaizduojate ! Manau, įtiktų absoliučiai bet kuriai iš mūsų. 

      Jeigu daugiau ir konkrečiau apie produktą : 
  • Labai nustebino teptukas. Kažkur tarp plono ir labai storo - viduriukas. Lakuoti labai patogu;
  • Puiki pigmentacija. Nors jeigu lygintume su mano jau išbandytomis Avril nagų lakų spalvomis, tai pastarųjų pigmentacija dar geresnė. Nuotraukoje matote nagus, lakuotus dviem sluoksniais. Pakankamai, ar ne? 
  • Greitai džiūsta;
  • Ant mano nagų laiko 4 paras, paskui, jeigu nepalakuoju horizontaliai ties nago pabaiga - ima ne luptis, o tiesiog nusitrinti nagų galiukai. Dėl to visuomet lakuokite vieną horizontalią liniją palei nago galiuką;
  • Man talpa jau kiek per didelė. Įdomu, kaip su laikymųsi ilgą laiką buteliuke, po kiek laiko lakas pradeda džiūti.
      Ko gero, tik tiek kriterijų ir yra iš tiesų svarbūs. Kaina 6.66 eu. Tikrai rekomenduoju atkreipti dėmesį į šią firmą. Kiek žinau, Uoga Uoga grožio namas merginoms atlieka manikiūrus šiuo nagų laku :) Paslapčia labai viliuosi, jog jie pradės prekiauti šiais nagų lakais :) 
Laura

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą